perjantai 18. heinäkuuta 2014

Unet kertoo hienouksia taas :D

Rakastan sitä, ko unissa tapahtuu kaikkee jännää. Tänä kesänä oon nähny ihan kamalasti unia (mm. että Koala on ammattijalkapalloilija, jonka erikoisuus on Tornaidos-niminen potku tai että minulla on pieni, tomuinen antiikkikauppa, haha).

Tämä uni kuitenkin oli m-a-h-t-a-v-a, koska se antoi aineksia sarjakuvaan, ideoita ja inspiraatiota! Woah!
Näin siis unta, että olin julkaissut sarjakuvan, joka kertoi Katja-nimisestä naisesta. Katja osaa manipuloida aikaa ja kuvittelee olevansa suurikin supersankari siksi. Yleensä Katja joutuu vain korjaamaan omia sotkujaan, joita ajan venkslaaminen aiheutti hänelle itselleen ja kotikaupungilleen.

Sivuhenkilöitäkin esiintyi, mm. Katjan äiti (en piirtänyt vielä), Jo Nesbo (vaihdoin nimen Johan Nessbitksi, koska ei hahmon nimi voi olla Jo Nesbo XDD) ja Johanin (kuollut) vaimo.

Tyyli oli rentoa, karkeaa ja kulmikasta viivaa. Kokeilin piirtää sitä ja olen ihan rakastunut! En tiennyt osaavani sellaista.

Ekat aivohöyryt unesta!
Koala epäilee, että Katja on itse ommellut tuon kamalan ruman asun :D 


Oikeastaan Johan näyttää vähän siltä miksi Harry Holen kuvittelen, haha :,,D


Mmm, aionko hyödyntää unikuviani? 
Niistä voisi saada hauskoja kaksnelosia, semmosia jatkokertomuksia niiko Baayyyyy duunailee. Tämä myös poikkeaisi nyk. omasta projektistani huumorillaan ihanan paljon.

En ole ihan varma olenko menossa Liminkaan kaksneloseen, kun se riippuu paljolti rahallisesta tilanteesta (en ole enää opiskelija, gulp!) ja miten kissojen hoitopaikka hoituu.
Onko muita menijöitä? : > Tai ylipäätään osallistujia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti